ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות קטנות.
-
2
לעשות גם עם הבטטה , הבצל והגמבה.
-
3
להניח הכל בתבנית.
-
4
לתבל במלח,פלפל שחור,פפריקה מתוקה בשמן ומרק עוף.
-
5
לשים רוטב צ'ילי מתוק בכמות נדיבה.
-
6
וכף שטוחה של סילאן.
-
7
לערבב הכל להוסיף מעט שמן רגיל.
-
8
לעטוף בנייר כסף ולהכניס לתנור על חום של 200°.
-
9
כשכבר כמעט מוכן יש לנוריד את נייר הכסף ולפזר מעל שומשום לערבב ולהכניס שוב לתנור.
-
10
להוציא כאשר הכל מוכן ושחום מעט.
-
11
בתיאבון ! ❤.
1
לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות קטנות.
2
לעשות גם עם הבטטה , הבצל והגמבה.
3
להניח הכל בתבנית.
4
לתבל במלח,פלפל שחור,פפריקה מתוקה בשמן ומרק עוף.
5
לשים רוטב צ'ילי מתוק בכמות נדיבה.
6
וכף שטוחה של סילאן.
7
לערבב הכל להוסיף מעט שמן רגיל.
8
לעטוף בנייר כסף ולהכניס לתנור על חום של 200°.
9
כשכבר כמעט מוכן יש לנוריד את נייר הכסף ולפזר מעל שומשום לערבב ולהכניס שוב לתנור.
10
להוציא כאשר הכל מוכן ושחום מעט.
11
בתיאבון ! ❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים