לןגן

הום פרייז

מאת: זהבה מור, פורסם: 25/07/2017 | 06:05
הום פרייז

תקציר המתכון: הום פרייז בטטה ותפוח"א , טעים מאוד !!! ❤

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות קטנות

  2. לעשות גם עם הבטטה , הבצל והגמבה

  3. להניח הכל בתבנית

  4. לתבל במלח,פלפל שחור,פפריקה מתוקה בשמן ומרק עוף

  5. לשים רוטב צ'ילי מתוק בכמות נדיבה

  6. וכף שטוחה של סילאן

  7. לערבב הכל להוסיף מעט שמן רגיל

  8. לעטוף בנייר כסף ולהכניס לתנור על חום של 200°

  9. כשכבר כמעט מוכן יש לנוריד את נייר הכסף ולפזר מעל שומשום לערבב ולהכניס שוב לתנור

  10. להוציא כאשר הכל מוכן ושחום מעט

  11. בתיאבון ! ❤