ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפיצה
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
במיקסר או בקערה ללוש ביד שמים קמח שמרים יחד עם הגלוטן סוכר ושמן מתחילים ללוש עם 2 כוסות מים לאט לאט בודקים אם חסר מים צריך בצק גמיש לא דביק ,מוסיפים מלח בסוף לשים עשר דקות .
-
2
שמים לתפיחה שעה מורידים אויר .
-
3
מחלקים את הבצק ל 20 חלקים כל חלק מרדדים בעדינות בידיים ללא מערוך עושים צורה עם הידיים .
-
4
מורחים רוטב שאוהבים .
-
5
קולעים ירקות בתנור מראש , חצילים , פלפלים , עגבניות , בצל , קישואים כל מה שאוהבים , אפשרי לפזר מעל הירקות גבינת פרמזן מגורדת עדין .
-
6
מחממים את התנור עם אבן שמוט ל275 מעלות 20 דקות ולאחר מכן מורידים ל250 מעלות אופים עד השחמה , כאשר מוציאים מהתנור מכסים את הפוקצ׳ה לחמש דקות ובתיאבון .
1
במיקסר או בקערה ללוש ביד שמים קמח שמרים יחד עם הגלוטן סוכר ושמן מתחילים ללוש עם 2 כוסות מים לאט לאט בודקים אם חסר מים צריך בצק גמיש לא דביק ,מוסיפים מלח בסוף לשים עשר דקות .
2
שמים לתפיחה שעה מורידים אויר .
3
מחלקים את הבצק ל 20 חלקים כל חלק מרדדים בעדינות בידיים ללא מערוך עושים צורה עם הידיים .
4
מורחים רוטב שאוהבים .
5
קולעים ירקות בתנור מראש , חצילים , פלפלים , עגבניות , בצל , קישואים כל מה שאוהבים , אפשרי לפזר מעל הירקות גבינת פרמזן מגורדת עדין .
6
מחממים את התנור עם אבן שמוט ל275 מעלות 20 דקות ולאחר מכן מורידים ל250 מעלות אופים עד השחמה , כאשר מוציאים מהתנור מכסים את הפוקצ׳ה לחמש דקות ובתיאבון .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים