לןגן

פוקצ׳ה

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 02/07/2017 | 22:15
פוקצ׳ה

תקציר המתכון: פוקצ׳ה אורירית טעימה ♥️על אבן שמוט

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במיקסר או בקערה ללוש ביד שמים קמח שמרים יחד עם הגלוטן סוכר ושמן מתחילים ללוש עם 2 כוסות מים לאט לאט בודקים אם חסר מים צריך בצק גמיש לא דביק ,מוסיפים מלח בסוף לשים עשר דקות

  2. שמים לתפיחה שעה מורידים אויר

  3. מחלקים את הבצק ל 20 חלקים כל חלק מרדדים בעדינות בידיים ללא מערוך עושים צורה עם הידיים

  4. מורחים רוטב שאוהבים

  5. קולעים ירקות בתנור מראש , חצילים , פלפלים , עגבניות , בצל , קישואים כל מה שאוהבים , אפשרי לפזר מעל הירקות גבינת פרמזן מגורדת עדין

  6. מחממים את התנור עם אבן שמוט ל275 מעלות 20 דקות ולאחר מכן מורידים ל250 מעלות אופים עד השחמה , כאשר מוציאים מהתנור מכסים את הפוקצ׳ה לחמש דקות ובתיאבון