אופן הכנת הקוסקוס - לשים בתבנית חד-פעמית מלבנית 500 גרם קוסקוס להכנה מהירה, 1.5 כוסות גרגירי חומוס מבושלים ו-2 כפות אריסה אדומה. לתבל במלח, פלפל שחור, כורכום ושמן - לערבב ולשפוך מעל זה 3 כוסות מים רותחים. לכסות בנייר כסף ולהכניס לאמצע התנור על חום של 180 מעלות למשך 10-15 דקות , להוציא ולערבב עם כף..
2
אופן הכנת הסלט - לשרוף את הפלפלים החריפים והפלפל האדום על אש גבוהה כ-3 דקות מכל צד. להוריד מהאש, לקרר מעט ולאחר שהתקררו לקלף אותם ולחתוך לרצועות דקות. את העגבניות לקלף ולטגן במעט שמן. לאחר הטיגון לחתוך את העגבניות לקוביות בינוניות. להוסיף את שיני השום הכתושות, לתבל במלח ושמן, לערבב היטב ולהניח מעל הקוסקוס החם..
1
אופן הכנת הקוסקוס - לשים בתבנית חד-פעמית מלבנית 500 גרם קוסקוס להכנה מהירה, 1.5 כוסות גרגירי חומוס מבושלים ו-2 כפות אריסה אדומה. לתבל במלח, פלפל שחור, כורכום ושמן - לערבב ולשפוך מעל זה 3 כוסות מים רותחים. לכסות בנייר כסף ולהכניס לאמצע התנור על חום של 180 מעלות למשך 10-15 דקות , להוציא ולערבב עם כף..
2
אופן הכנת הסלט - לשרוף את הפלפלים החריפים והפלפל האדום על אש גבוהה כ-3 דקות מכל צד. להוריד מהאש, לקרר מעט ולאחר שהתקררו לקלף אותם ולחתוך לרצועות דקות. את העגבניות לקלף ולטגן במעט שמן. לאחר הטיגון לחתוך את העגבניות לקוביות בינוניות. להוסיף את שיני השום הכתושות, לתבל במלח ושמן, לערבב היטב ולהניח מעל הקוסקוס החם..