בסיר מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה ומוסיפים את השום ממשיכים לטגן מעט..
2
חותכים את הפטריות ומוסיפים לבצל ולשום וממשיכים לטגן מעט..
3
מתבלים בפלפל שחור ומלח מכבים את הגז ומקררים מעט..
4
בקערה נוספת שמים את כל סוגי הגבינות מוסיפים את הביצה ואת הבצל עם הפטריות, מערבבים לתערובת אחידה. שופכים לתוך תבנית חד פעמית ומפזרים מעל גבינה צהובה מגוררת..
5
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות בערך חצי שעה עד 3/4 שעה, או עד שהפשטידה מתייצבת ומזהיבה..
6
אוכלים ונהנים בתיאבון.
1
בסיר מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה ומוסיפים את השום ממשיכים לטגן מעט..
2
חותכים את הפטריות ומוסיפים לבצל ולשום וממשיכים לטגן מעט..
3
מתבלים בפלפל שחור ומלח מכבים את הגז ומקררים מעט..
4
בקערה נוספת שמים את כל סוגי הגבינות מוסיפים את הביצה ואת הבצל עם הפטריות, מערבבים לתערובת אחידה. שופכים לתוך תבנית חד פעמית ומפזרים מעל גבינה צהובה מגוררת..
5
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות בערך חצי שעה עד 3/4 שעה, או עד שהפשטידה מתייצבת ומזהיבה..