לןגן

פשטידת פטריות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 21/06/2017 | 02:41
פשטידת פטריות

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה ומוסיפים את השום ממשיכים לטגן מעט.

  2. חותכים את הפטריות ומוסיפים לבצל ולשום וממשיכים לטגן מעט.

  3. מתבלים בפלפל שחור ומלח מכבים את הגז ומקררים מעט.

  4. בקערה נוספת שמים את כל סוגי הגבינות מוסיפים את הביצה ואת הבצל עם הפטריות, מערבבים לתערובת אחידה. שופכים לתוך תבנית חד פעמית ומפזרים מעל גבינה צהובה מגוררת.

  5. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות בערך חצי שעה עד 3/4 שעה, או עד שהפשטידה מתייצבת ומזהיבה.

  6. אוכלים ונהנים בתיאבון