ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
3.5 כוסות שקדים עם הקליפה
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מניחים את השקדים בקערה ושופכים עליהם מים רותחים שיכסו את השקדים, להניח כשעה במים ולקלף, ליבש במגבת נקייה..
-
2
לטחון את השקדים במעבד מזון או במכונת בשר איך שרוצים ?(אני טחנתי במעבד מזון) פעמיים, פעם אחת ללא הסוכר ובפעם השנייה עם הסוכר..
-
3
מעבירים לקערה רחבה את בצק השקדים ומוסיפים את גרידת הלימון ותמצית השקדים ולשים היטב..
-
4
מכינים מהבצק פירות, ירקות וכו'..
1
מניחים את השקדים בקערה ושופכים עליהם מים רותחים שיכסו את השקדים, להניח כשעה במים ולקלף, ליבש במגבת נקייה..
2
לטחון את השקדים במעבד מזון או במכונת בשר איך שרוצים ?(אני טחנתי במעבד מזון) פעמיים, פעם אחת ללא הסוכר ובפעם השנייה עם הסוכר..
3
מעבירים לקערה רחבה את בצק השקדים ומוסיפים את גרידת הלימון ותמצית השקדים ולשים היטב..
4
מכינים מהבצק פירות, ירקות וכו'..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים