לןגן

מרציפן

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 19/06/2017 | 07:15
מרציפן

תקציר המתכון: מרציפן ביתי הכי טעים שיש

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מניחים את השקדים בקערה ושופכים עליהם מים רותחים שיכסו את השקדים, להניח כשעה במים ולקלף, ליבש במגבת נקייה.

  2. לטחון את השקדים במעבד מזון או במכונת בשר איך שרוצים ?(אני טחנתי במעבד מזון) פעמיים, פעם אחת ללא הסוכר ובפעם השנייה עם הסוכר.

  3. מעבירים לקערה רחבה את בצק השקדים ומוסיפים את גרידת הלימון ותמצית השקדים ולשים היטב.

  4. מכינים מהבצק פירות, ירקות וכו'.