ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מחממים את התנור ל-180 מעלות..
-
2
מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שהם מתרככים. מקלפים ומועכים למחית גסה - אפשר ואפילו עדיף להשאיר גושים קטנים..
-
3
טורפים בקערה נפרדת את הביצים והתבלינים..
-
4
מוסיפים לתפוחי האדמה המעוכים את תערובת הביצים ומערבבים..
-
5
משמנים היטב את התבנית כשהיא חמה כולל הדפנות, ומעבירים אליה את התערובת. משטחים ומנערים קלות, כדי להיפטר מכיסי אוויר. אופים כשעה, עד שהפשטידה משחימה היטב..
-
6
מוציאים מהתנור ומקררים מעט. מניחים על התבנית צלחת גדולה והופכים את הפשטידה על הצלחת..
-
7
הדף שלי-https://www.facebook.com/anet.jewellry? .
-
8
הקבוצה שלי- .
-
9
https://www.facebook.com/groups/124894024196974/?fref=ts.
1
מחממים את התנור ל-180 מעלות..
2
מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שהם מתרככים. מקלפים ומועכים למחית גסה - אפשר ואפילו עדיף להשאיר גושים קטנים..
3
טורפים בקערה נפרדת את הביצים והתבלינים..
4
מוסיפים לתפוחי האדמה המעוכים את תערובת הביצים ומערבבים..
5
משמנים היטב את התבנית כשהיא חמה כולל הדפנות, ומעבירים אליה את התערובת. משטחים ומנערים קלות, כדי להיפטר מכיסי אוויר. אופים כשעה, עד שהפשטידה משחימה היטב..
6
מוציאים מהתנור ומקררים מעט. מניחים על התבנית צלחת גדולה והופכים את הפשטידה על הצלחת..
7
הדף שלי-https://www.facebook.com/anet.jewellry? .
8
הקבוצה שלי- .
9
https://www.facebook.com/groups/124894024196974/?fref=ts.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים