לןגן

פשטידת תפ"א וביצים:

מאת: אנט ז'נו, פורסם: 17/06/2017 | 10:54
פשטידת תפ"א וביצים:

תקציר המתכון: פשטידת תפ"א מצוינת לסנדוויץ:

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.

  2. מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שהם מתרככים. מקלפים ומועכים למחית גסה - אפשר ואפילו עדיף להשאיר גושים קטנים.

  3. טורפים בקערה נפרדת את הביצים והתבלינים.

  4. מוסיפים לתפוחי האדמה המעוכים את תערובת הביצים ומערבבים.

  5. משמנים היטב את התבנית כשהיא חמה כולל הדפנות, ומעבירים אליה את התערובת. משטחים ומנערים קלות, כדי להיפטר מכיסי אוויר. אופים כשעה, עד שהפשטידה משחימה היטב.

  6. מוציאים מהתנור ומקררים מעט. מניחים על התבנית צלחת גדולה והופכים את הפשטידה על הצלחת.

  7. הדף שלי-https://www.facebook.com/anet.jewellry?

  8. הקבוצה שלי-

  9. https://www.facebook.com/groups/124894024196974/?fref=ts