ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
מכינים את הבצק מוסיפים את המים בהדרגה מערבבים לכדור אחד ומניחים בצד.
-
2
בינתיים קוצצים את הבצל בעזרת מכונת חיתוך או דרך פומפיה בצד הכי קטן.
-
3
מטגנים במחבת על אש קטנה עד שמשחים מעט ומוסיפים מעט שמן פלפל ומלח.
-
4
מטגנים בערך שעה ואפילו יותר עד שצבעו של הבצל משחים.
-
5
מוסיפים לקערה את הבשר , הבצל , מלח ופלפל ומערבבים הכל .
-
6
חותכים את הבצק ל-2 ומרדדים.
-
7
קורצים לעיגולים , בכל עיגול ממלאים מעט מהבשר וסוגרים לפי אחד מהסגירות שבתמונה.
-
8
לבשל בסיר עם מים או לטגן בשמן , בתיאבון ! ❤.
1
מכינים את הבצק מוסיפים את המים בהדרגה מערבבים לכדור אחד ומניחים בצד.
2
בינתיים קוצצים את הבצל בעזרת מכונת חיתוך או דרך פומפיה בצד הכי קטן.
3
מטגנים במחבת על אש קטנה עד שמשחים מעט ומוסיפים מעט שמן פלפל ומלח.
4
מטגנים בערך שעה ואפילו יותר עד שצבעו של הבצל משחים.
5
מוסיפים לקערה את הבשר , הבצל , מלח ופלפל ומערבבים הכל .
6
חותכים את הבצק ל-2 ומרדדים.
7
קורצים לעיגולים , בכל עיגול ממלאים מעט מהבשר וסוגרים לפי אחד מהסגירות שבתמונה.
8
לבשל בסיר עם מים או לטגן בשמן , בתיאבון ! ❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים