לןגן

דושפרה

מאת: זהבה מור, פורסם: 09/06/2017 | 10:12
דושפרה

תקציר המתכון: כיסוני בשר מהמטבח הקווקזי ❤

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למילוי הבשר

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק מוסיפים את המים בהדרגה מערבבים לכדור אחד ומניחים בצד

  2. בינתיים קוצצים את הבצל בעזרת מכונת חיתוך או דרך פומפיה בצד הכי קטן

  3. מטגנים במחבת על אש קטנה עד שמשחים מעט ומוסיפים מעט שמן פלפל ומלח

  4. מטגנים בערך שעה ואפילו יותר עד שצבעו של הבצל משחים

  5. מוסיפים לקערה את הבשר , הבצל , מלח ופלפל ומערבבים הכל

  6. חותכים את הבצק ל-2 ומרדדים

  7. קורצים לעיגולים , בכל עיגול ממלאים מעט מהבשר וסוגרים לפי אחד מהסגירות שבתמונה

  8. לבשל בסיר עם מים או לטגן בשמן , בתיאבון ! ❤