הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמרק משגע והטעם "דלישס" קל ופשוט הכנה - 10 דקות עבודה ויש לכם את זה. בכל חג שבועות המרק מככב אצל משפחת מאיר המורחבת.
לקצוץ לפרוסות דקות את הבצל ולאדות יחד עם שמן הזית והחמאה עד להתרככות.
להוסיף את היין הלבן, המים (רצוי לכסות במים הרבה מעל הבצל) להוסיף מלח, אבקת מרק בצל ופלפל.
לבשל כשעה וחצי עד שעתיים על אש נמוכה .
הגשה: מפזרים קרוטונים / באגט / פתיתי גבינה מגישים חם לצד המרק.
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.