ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
פסטה
-
חבילה פסטה - כל סוג שאוהבים
-
תוספות
-
15 זיתי קלמטה חצויים מגולענים
-
1 פלפל אדום, חתוך לרצועות דקות
אופן ההכנה
-
1
להרתיח את פסטה עם מעט מלח ושמן לפי הוראות יצרן ולסנן מהמים. (אני השתמשתי בצורת צדפים, אך ניתן להשתמש בכל צורה שאוהבים).
-
2
להכניס את כל מרכיבי הרוטב לתוך מעבד מזון ולטחון עד לקבלת מרקם נוזלי. לטעום ואם יש צורך להוסיף מלח לפי הטעם.
-
3
לבשל את הרוטב כ-2 דקות בסיר, להוסיף את רצועות הפלפל האדום ואת הפסטה - לערבב היטב ולבשל כ-4-5 דקות - ומדיי פעם לערבב. .
-
4
להגיש ולפזר מעל זיתי קלמטה מגולענים ומעט בצל ירוק קצוץ.
1
להרתיח את פסטה עם מעט מלח ושמן לפי הוראות יצרן ולסנן מהמים. (אני השתמשתי בצורת צדפים, אך ניתן להשתמש בכל צורה שאוהבים).
2
להכניס את כל מרכיבי הרוטב לתוך מעבד מזון ולטחון עד לקבלת מרקם נוזלי. לטעום ואם יש צורך להוסיף מלח לפי הטעם.
3
לבשל את הרוטב כ-2 דקות בסיר, להוסיף את רצועות הפלפל האדום ואת הפסטה - לערבב היטב ולבשל כ-4-5 דקות - ומדיי פעם לערבב. .
4
להגיש ולפזר מעל זיתי קלמטה מגולענים ומעט בצל ירוק קצוץ.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים