לןגן

פסטה מושלמת בתוספת זיתי קלמטה!

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 06/06/2017 | 19:05
פסטה מושלמת בתוספת זיתי קלמטה!

תקציר המתכון: מנה מעלפת וקלה להכנה שתאמצו אל המטבח שלכן 😍🍽

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להכנת הרוטב

פסטה

תוספות

אופן הכנה

  1. להרתיח את פסטה עם מעט מלח ושמן לפי הוראות יצרן ולסנן מהמים. (אני השתמשתי בצורת צדפים, אך ניתן להשתמש בכל צורה שאוהבים)

  2. להכניס את כל מרכיבי הרוטב לתוך מעבד מזון ולטחון עד לקבלת מרקם נוזלי. לטעום ואם יש צורך להוסיף מלח לפי הטעם

  3. לבשל את הרוטב כ-2 דקות בסיר, להוסיף את רצועות הפלפל האדום ואת הפסטה - לערבב היטב ולבשל כ-4-5 דקות - ומדיי פעם לערבב.

  4. להגיש ולפזר מעל זיתי קלמטה מגולענים ומעט בצל ירוק קצוץ