הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהכבד עוף בסילאן על מצע פירה עם המוןןןן בצל טעים ביותר!!!!
מרתיחים בסיר תפוחי אדמה עם כפית מרק עוף ומעט כורכום,מבשלים עד לריכוך מלא. צולים על רשת כבד (מטעמי כשרות ). במחבת מטגנים בצל חתוך לרצועות עד להזהבה מוסיפים את הכבדים ומטגנים מעט. מוסיפים סילאן מרק עוף וכמון. מוסיפים חצי כוס מים ןמבשלים על להבה בינונית 20 דקות לצימצום נוזלים. מועכים את התפוחי אדמה שהם חמים מאוד! למרקם חלק ומוסיפים 20 גרם מחמאה ומועכים עד להטמעה בפירה. מסדרים בצלחת ומלמעלה שמים את הכבדים. ניתן לקשט בבצל ירוק או פטרוזיליה . בתאבון !!.