לןגן

כבד עוף בסילאן ופירה

מאת: שירן , פורסם: 23/05/2017 | 09:38
כבד עוף בסילאן ופירה

תקציר המתכון: כבד עוף בסילאן על מצע פירה עם המוןןןן בצל טעים ביותר!!!!

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים בסיר תפוחי אדמה עם כפית מרק עוף ומעט כורכום,מבשלים עד לריכוך מלא. צולים על רשת כבד (מטעמי כשרות ). במחבת מטגנים בצל חתוך לרצועות עד להזהבה מוסיפים את הכבדים ומטגנים מעט. מוסיפים סילאן מרק עוף וכמון. מוסיפים חצי כוס מים ןמבשלים על להבה בינונית 20 דקות לצימצום נוזלים. מועכים את התפוחי אדמה שהם חמים מאוד! למרקם חלק ומוסיפים 20 גרם מחמאה ומועכים עד להטמעה בפירה. מסדרים בצלחת ומלמעלה שמים את הכבדים. ניתן לקשט בבצל ירוק או פטרוזיליה . בתאבון !!