הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהכולנו יודעות להכין חריימה-אך החריימה שלי כבש את כולם החריימה טריפוליטאי אסלי תנסו ותהנו
להשרות כמה דקות את הדגים בלימון.
בסיר שטוח עגול לשיף כף שמן.
פילפל צ'ומה, ו1/2 כוס מים-לערבב טוב טוב ללא גושים.
להוסיף מלח בערך כפית קטנה+רסק ועוד מים בערך 3/4 כוס.
לבשל 2 דקות ולהוסיף את הדגים ששטפנו והתבלינים ו מעט מים.
כאשר התערובת מבעבעת להנמיך ללהבה קטנהביותר.
לבדוק אם הדג מוכן.
ובתאבון.