ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
1)מכניסים לקערת המיקסרת קמח ,שמרים ומערבבים , לאחר מכן את המלח ,דבש, ומים נכניס בהדרגה ומערבלים עד לקבלת בצק רך ומעט דביק .
-
2
2)מכסים את הבצק בנייר נצמד ומקרר .
-
3
ל 6 שעות⏱.
-
4
3)מחלקים את הבצק .
-
5
ל4 חלקים שווים, מקמחים את משטח העבודה ומגלגלים לרולדה , מניחים בתבנית מקומחת ומיוחדת לבגט ומתפיחים לשעה ⏱בערך.
-
6
.
-
7
4) עושים 4 חתכים באלכסון מתיזים קצת מים על הבצק, שמים מים רותחים בתחתית התנור ואופים בתנור שחומם מראש .
-
8
ל180 מעלות כ 25 דק⏱.
-
9
בהצלחה👍.
1
1)מכניסים לקערת המיקסרת קמח ,שמרים ומערבבים , לאחר מכן את המלח ,דבש, ומים נכניס בהדרגה ומערבלים עד לקבלת בצק רך ומעט דביק .
2
2)מכסים את הבצק בנייר נצמד ומקרר .
3
ל 6 שעות⏱.
4
3)מחלקים את הבצק .
5
ל4 חלקים שווים, מקמחים את משטח העבודה ומגלגלים לרולדה , מניחים בתבנית מקומחת ומיוחדת לבגט ומתפיחים לשעה ⏱בערך.
6
.
7
4) עושים 4 חתכים באלכסון מתיזים קצת מים על הבצק, שמים מים רותחים בתחתית התנור ואופים בתנור שחומם מראש .
8
ל180 מעלות כ 25 דק⏱.
9
בהצלחה👍.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים