לןגן

בגט צרפתי אמיתי 🗼🗼🗼

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 08/05/2017 | 12:04
בגט צרפתי אמיתי 🗼🗼🗼

תקציר המתכון: טעם של פריז 🗼🗼🗼

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מכניסים לקערת המיקסרת קמח ,שמרים ומערבבים , לאחר מכן את המלח ,דבש, ומים נכניס בהדרגה ומערבלים עד לקבלת בצק רך ומעט דביק

  2. 2)מכסים את הבצק בנייר נצמד ומקרר

  3. ל 6 שעות⏱

  4. 3)מחלקים את הבצק

  5. ל4 חלקים שווים, מקמחים את משטח העבודה ומגלגלים לרולדה , מניחים בתבנית מקומחת ומיוחדת לבגט ומתפיחים לשעה ⏱בערך

  6. 4) עושים 4 חתכים באלכסון מתיזים קצת מים על הבצק, שמים מים רותחים בתחתית התנור ואופים בתנור שחומם מראש

  7. ל180 מעלות כ 25 דק⏱

  8. בהצלחה👍