ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
לטיגון: קמח, ביצה , פירורי לחם מוזהבים מעורב עם שומשום ואפשר בלי
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנת הבלילה הקרפים : מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת בלילה לא דלילה ולא סמיכה.
-
2
שופכים קצת בלילה למחבת טפלון משומנת ואך ורק סיר טפלון לא אחרת להצלחה ומטגנים מצד לצד דקה עד 2 דקות כל צד עד להזהבה.
-
3
אופן ההכנה למילוי : מטגנים את הבצל , פטריות , ערמונים וגמבה כ 5 דקות .
-
4
מוסיפים את כל השאר ומבשלים תוך כדי ערבוב לעוד 5 דקות ומקררים❄.
-
5
פורסים קרפ על משטח עבודה כמו בתמונה, שמים במרכז 2 כפות של מילוי , מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים,מדביקים את הקצה עם קמח ומים.
-
6
מגלגלים אותם בקמח .
-
7
טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם, מטגנים בשמן בחצי הגובה מצד לצד עד להזהבה , זה אומר לא שמן עמוק.
1
אופן ההכנת הבלילה הקרפים : מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת בלילה לא דלילה ולא סמיכה.
2
שופכים קצת בלילה למחבת טפלון משומנת ואך ורק סיר טפלון לא אחרת להצלחה ומטגנים מצד לצד דקה עד 2 דקות כל צד עד להזהבה.
3
אופן ההכנה למילוי : מטגנים את הבצל , פטריות , ערמונים וגמבה כ 5 דקות .
4
מוסיפים את כל השאר ומבשלים תוך כדי ערבוב לעוד 5 דקות ומקררים❄.
5
פורסים קרפ על משטח עבודה כמו בתמונה, שמים במרכז 2 כפות של מילוי , מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים,מדביקים את הקצה עם קמח ומים.
6
מגלגלים אותם בקמח .
7
טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם, מטגנים בשמן בחצי הגובה מצד לצד עד להזהבה , זה אומר לא שמן עמוק.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים