אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

2,549
צפיות

פרוזן יוגורט

המתכון של
פרוזן יוגורט

פרוזן יוגורט ביתי לגעגועים לימי קיץ חמים וחופש

  • קטגוריהקינוחים
  • מספר מנות3 מנות
  • זמן הכנה1 ימים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 3 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • רכיבים לבסיס היוגורט
  • 2 יחידות יוגורט 3%
  • תוספות אפשריות (כמו בתמונה)
  • 1 חבילה מיקס פירות יער קפואים
  • 1 יחידה ופלים
  • 2 יחידות אצבעות קינדר
  • 2 כפיות דבש
אופן ההכנה
  • 1

    את היוגורט מעבירים לכלי עמיד לקור ומקפיאים לפחות חמש שעות (בעדיפות לילה שלם).


  • 2

    אחרי זמן ההקפאה, חותכים חתיכה מהיוגורט הקפוא (כגודל המנה שתרצו) ומעבירים לבלנדר מוט או מעבד מזון.


  • 3

    אל הבלנדר מוט עם היוגורט מכניסים את כל תוספת שאתם אוהבים ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה וטועמים לשיפור הטעם.


  • 4

    להגיש ולאכול מיד לאחר ההכנה, כדי שהיוגורט לא יימס , בתאבון.


1

את היוגורט מעבירים לכלי עמיד לקור ומקפיאים לפחות חמש שעות (בעדיפות לילה שלם).


2

אחרי זמן ההקפאה, חותכים חתיכה מהיוגורט הקפוא (כגודל המנה שתרצו) ומעבירים לבלנדר מוט או מעבד מזון.


3

אל הבלנדר מוט עם היוגורט מכניסים את כל תוספת שאתם אוהבים ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה וטועמים לשיפור הטעם.


4

להגיש ולאכול מיד לאחר ההכנה, כדי שהיוגורט לא יימס , בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים