לןגן

פרוזן יוגורט

מאת: אליה קלמנוביץ, פורסם: 10/03/2015 | 18:07
פרוזן יוגורט

תקציר המתכון: פרוזן יוגורט ביתי לגעגועים לימי קיץ חמים וחופש

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 1 ימים, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לבסיס היוגורט

תוספות אפשריות (כמו בתמונה)

אופן הכנה

  1. את היוגורט מעבירים לכלי עמיד לקור ומקפיאים לפחות חמש שעות (בעדיפות לילה שלם)

  2. אחרי זמן ההקפאה, חותכים חתיכה מהיוגורט הקפוא (כגודל המנה שתרצו) ומעבירים לבלנדר מוט או מעבד מזון

  3. אל הבלנדר מוט עם היוגורט מכניסים את כל תוספת שאתם אוהבים ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה וטועמים לשיפור הטעם

  4. להגיש ולאכול מיד לאחר ההכנה, כדי שהיוגורט לא יימס , בתאבון