ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסח
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
לציפוי
-
-
2 כפות אינסטינג פודינג שוקולד בלגי
אופן ההכנה
-
1
מקציפים את הביצים לקצף יציב עם כוס סוכר מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים יחד עם 2 כפות מים רותחים .
-
2
שמים בתבנית גודל 26 או 24 .
-
3
לתנור שחומם מראש 160 מעלות למשך 45 דקות לערך כל אחת והתנור שלה .
-
4
הכנת הציפוי : .
-
5
מקציפים את השמנת עם המרכיבים לקצף יציב .
-
6
את העוגה פרסתי לשניים שמתי קרם מוקה על החלק הראשון סגרתי מעליה את החלק השני של העוגה מרחתי עוד ציפוי ופיזרתי מעל קוקוס קלוי .
1
מקציפים את הביצים לקצף יציב עם כוס סוכר מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים יחד עם 2 כפות מים רותחים .
2
שמים בתבנית גודל 26 או 24 .
3
לתנור שחומם מראש 160 מעלות למשך 45 דקות לערך כל אחת והתנור שלה .
4
הכנת הציפוי : .
5
מקציפים את השמנת עם המרכיבים לקצף יציב .
6
את העוגה פרסתי לשניים שמתי קרם מוקה על החלק הראשון סגרתי מעליה את החלק השני של העוגה מרחתי עוד ציפוי ופיזרתי מעל קוקוס קלוי .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים