תקציר המתכון: טעם וניחוח נפלא ❤
קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מקציפים את הביצים לקצף יציב עם כוס סוכר מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים יחד עם 2 כפות מים רותחים
שמים בתבנית גודל 26 או 24
לתנור שחומם מראש 160 מעלות למשך 45 דקות לערך כל אחת והתנור שלה
הכנת הציפוי :
מקציפים את השמנת עם המרכיבים לקצף יציב
את העוגה פרסתי לשניים שמתי קרם מוקה על החלק הראשון סגרתי מעליה את החלק השני של העוגה מרחתי עוד ציפוי ופיזרתי מעל קוקוס קלוי