אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

20,246
צפיות

תפו"א ובטטה אפויים בתנור

המתכון של
תפו"א ובטטה אפויים בתנור

תוספת קלה וטעימה של תפו"א ובטטה בצילי אפויים בתנור😍😍😍😍

  • קטגוריהפסח
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מצרכים
  • 5 תפו"א קלופים וחתוכים לפלחים
  • 2 בטטות קלופות וחתוכות לפלחים
  • תיבול
  • 3 כפות שמן זית או שמן קנולה
  • כף פפריקה מתוקה
  • כף פפריקה מעושנת
  • חצי כפית כורכום
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • כפית מלח
  • 3 כפות גדושות רוטב צילי שום מתוק
  • במידה ויש צילי רגיל אז להוסיף 3 שיני שום כתוש או כפית של תבלין שום גבישי.
אופן ההכנה
  • 1

    שמים את התפו"א בתבנית חד פעמי גדול,.


  • 2

    שמים את כל התבלינים ומערבבים היטב..


  • 3

    מכסים בנייר אלומניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 ואופים משהו כמו חצי שעה.מורידים את נייר האלומניום בזהירות בגלל האדים ומעבירים למצב טורבו וממשיכים לאפות משהו כמו רבע שעה 20 דקות או עד להזהבה יפה..


  • 4

    בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


1

שמים את התפו"א בתבנית חד פעמי גדול,.


2

שמים את כל התבלינים ומערבבים היטב..


3

מכסים בנייר אלומניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 ואופים משהו כמו חצי שעה.מורידים את נייר האלומניום בזהירות בגלל האדים ומעבירים למצב טורבו וממשיכים לאפות משהו כמו רבע שעה 20 דקות או עד להזהבה יפה..


4

בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים