ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
1 כף סוכר (לחלה מתוקה 1/2 כוס)
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערת המיקסר עם וו לישה שמים את כל החומרים פרט למלח..
-
2
מערבלים במהירות בינונית עד שנוצר בצק אחיד ורק אז מוסיפים את המלח ומערבלים עוד 2 דקות..
-
3
נותנים לבצק לתפוח עד שהוא מכפיל את נפחו..
-
4
מחלקים ל-2 וכל חלק מחלקים שוב ל- 3. יוצרים נחשים ארוכים וקולעים מהם צמה. .
-
5
מניחים לתפיחה שנייה כחצי שעה..
-
6
מורחים בביצה טרופה עם כף מים, ומעל שומשום..
-
7
אופים בחום של 200 מעלות עד שהחלות מקבלות צבע חום זהוב. יש להניח את החלות להתקררות על רשת..
-
8
טיפ: למי שרוצה את החלות במעטפת קרנצ'ית ישים תבנית עם מים בתנור בזמן האפייה..
1
בקערת המיקסר עם וו לישה שמים את כל החומרים פרט למלח..
2
מערבלים במהירות בינונית עד שנוצר בצק אחיד ורק אז מוסיפים את המלח ומערבלים עוד 2 דקות..
3
נותנים לבצק לתפוח עד שהוא מכפיל את נפחו..
4
מחלקים ל-2 וכל חלק מחלקים שוב ל- 3. יוצרים נחשים ארוכים וקולעים מהם צמה. .
5
מניחים לתפיחה שנייה כחצי שעה..
6
מורחים בביצה טרופה עם כף מים, ומעל שומשום..
7
אופים בחום של 200 מעלות עד שהחלות מקבלות צבע חום זהוב. יש להניח את החלות להתקררות על רשת..
8
טיפ: למי שרוצה את החלות במעטפת קרנצ'ית ישים תבנית עם מים בתנור בזמן האפייה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים