ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
200 גרם ברוקולי של סנפרוסט קצוץ
-
2 בטטות קטנות מבושלת ומרוסקת
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1) מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה .
-
3
2) מכניסים את כל השאר לא משנה הסדר ומטגנים עוד 5 דק⏱ ושמים בצד .
-
4
אופן ההכנה לרולדה.
-
5
1)מערבבים לתוך התפו"א המגורדת .
-
6
את כל המרכיבים עד שאין גושים.
-
7
2)משטחים את הבלילה על תבנית של תנור מרופדת בנייר אפיה ומשומנת ,מפזרים שומשום על כל השטח ואופים כ 15 דק⏱.
-
8
ממתינים שזה מתקרר ומגלגלים את הרולדה .
-
9
3)משטחים את התערובת על משטח ומגלגלים, מורחים חלמון ומפזרים שומשום ואופים לעוד .
-
10
20 דק⏱עד להזהבה ואפשר להגיש.
-
11
בתאבון.
-
12
Jacqueline fadelon.
1
.
2
1) מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה .
3
2) מכניסים את כל השאר לא משנה הסדר ומטגנים עוד 5 דק⏱ ושמים בצד .
4
אופן ההכנה לרולדה.
5
1)מערבבים לתוך התפו"א המגורדת .
6
את כל המרכיבים עד שאין גושים.
7
2)משטחים את הבלילה על תבנית של תנור מרופדת בנייר אפיה ומשומנת ,מפזרים שומשום על כל השטח ואופים כ 15 דק⏱.
8
ממתינים שזה מתקרר ומגלגלים את הרולדה .
9
3)משטחים את התערובת על משטח ומגלגלים, מורחים חלמון ומפזרים שומשום ואופים לעוד .
10
20 דק⏱עד להזהבה ואפשר להגיש.
11
בתאבון.
12
Jacqueline fadelon.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים