לןגן

רולדת תפו"א במילוי ברוקולי ובטטה כשר לפסח

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 31/03/2017 | 19:56
רולדת תפו"א במילוי ברוקולי ובטטה כשר לפסח

תקציר המתכון: מנה לכל ימות השנה וגם חגיגית

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה

  2. 2) מכניסים את כל השאר לא משנה הסדר ומטגנים עוד 5 דק⏱ ושמים בצד

  3. אופן ההכנה לרולדה

  4. 1)מערבבים לתוך התפו"א המגורדת

  5. את כל המרכיבים עד שאין גושים

  6. 2)משטחים את הבלילה על תבנית של תנור מרופדת בנייר אפיה ומשומנת ,מפזרים שומשום על כל השטח ואופים כ 15 דק⏱

  7. ממתינים שזה מתקרר ומגלגלים את הרולדה

  8. 3)משטחים את התערובת על משטח ומגלגלים, מורחים חלמון ומפזרים שומשום ואופים לעוד

  9. 20 דק⏱עד להזהבה ואפשר להגיש

  10. בתאבון

  11. Jacqueline fadelon