ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
להניח על התבנית נייר אפיה..
-
2
לסדר את העגבניות (אני חתכתי לשישיות).
-
3
לקצוץ את הפלפלים ולפזר על העגבניות.
-
4
בקערה-שמן זית,שום,לימון,בזיליקום,מלח ופלפל ולפזר על העגבניות שבתבנית.
-
5
לתנור 220 מעלות כשעה עד שהעגבניות נפרדות מקליפתן מעט ומקבלות צבע מעט שחום ויפה..
1
להניח על התבנית נייר אפיה..
2
לסדר את העגבניות (אני חתכתי לשישיות).
3
לקצוץ את הפלפלים ולפזר על העגבניות.
4
בקערה-שמן זית,שום,לימון,בזיליקום,מלח ופלפל ולפזר על העגבניות שבתבנית.
5
לתנור 220 מעלות כשעה עד שהעגבניות נפרדות מקליפתן מעט ומקבלות צבע מעט שחום ויפה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים