ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לבשל בסיר את העדשים עד שיתרככו. .
-
2
לסנן את העדשים המבושלים. ולהחזיר לסיר..
-
3
להוסיף את הבורגול ולערבב..
-
4
במחבת לטגן את הבצל עד שמקבל צבע שחום מקורמל ולהוסיף לסיר..
-
5
להוסיף מלח ומעט שמן זית לזילוף.ולערבב. .
1
לבשל בסיר את העדשים עד שיתרככו. .
2
לסנן את העדשים המבושלים. ולהחזיר לסיר..
3
להוסיף את הבורגול ולערבב..
4
במחבת לטגן את הבצל עד שמקבל צבע שחום מקורמל ולהוסיף לסיר..
5
להוסיף מלח ומעט שמן זית לזילוף.ולערבב. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים