לןגן

מג'דרה מבורגול, עדשים ובצל מקורמל.

מאת: ויקי בן טובים, פורסם: 21/03/2017 | 15:00
מג'דרה מבורגול, עדשים ובצל מקורמל.

תקציר המתכון: ארוחה טעימה, קלילה ומזינה.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל בסיר את העדשים עד שיתרככו.

  2. לסנן את העדשים המבושלים. ולהחזיר לסיר.

  3. להוסיף את הבורגול ולערבב.

  4. במחבת לטגן את הבצל עד שמקבל צבע שחום מקורמל ולהוסיף לסיר.

  5. להוסיף מלח ומעט שמן זית לזילוף.ולערבב.