3 כוסות אורז לבן מוכן (השתמשתי בכוס חד פעמי לשתייה קרה)
2 בצלים גדולים
3 שיני שום קצוץ
רבע צרור שמיר קצוץ
רבע צרור כוסברה קצוצה
רבע צרור פטרוזיליה קצוצה
תפו"א גדול חתוך לקוביות קטנות
כפית מלח
כפית פלפל שחור
כפית פפריקה מתוקה
כפית כורכום
כפית מלאה תבלין לקציצות שהכנתי
2-3 כפות שמן לטיגון
חומרים לרוטב
3-4 כפות שמן
4-6 עגבניות מגורדות
כף רסק עגבניות
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית תבלין לקציצות שהכנתי
אופן ההכנה
1
מחממים את השמן בסיר רחב, קוצצים את הבצל ומוסיפים לשמן ברגע שהבצל מזהיב מוסיפים את השום הקצוץ ואת הבשר הטחון ומטגנים מידי פעם מערבבים, כאשר הבשר מוכן מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים, מוסיפים את האורז המוכן מערבבים עד לאיחוד האורז יחד עם הבשר מוסיפים את כל הירק הקצוץ ומערבבים ולבסוף מוסיפים את קוביות תפו"א ומערבבים..
2
ממלאים את הכרוב והפלפלים..
3
הכנת הרוטב:.
4
בסיר שבישלנו את הבשר מחממים שמן ומוסיפים לו את העגבניות המגורדות ומבשלים על אש קטנה בערך 3-4 דקות, מוסיפים את הרסק העגבניות ואת התבלינים ומערבבים היטב. כאשר הכל רותח מכניסים את הכרוב הממולא והפלפלים מנמיכים את האש ומבשלים בערך 40-50 דקות עד שהכרוב מוכן..
5
בתיאבון ובהצלחה רינה.
1
מחממים את השמן בסיר רחב, קוצצים את הבצל ומוסיפים לשמן ברגע שהבצל מזהיב מוסיפים את השום הקצוץ ואת הבשר הטחון ומטגנים מידי פעם מערבבים, כאשר הבשר מוכן מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים, מוסיפים את האורז המוכן מערבבים עד לאיחוד האורז יחד עם הבשר מוסיפים את כל הירק הקצוץ ומערבבים ולבסוף מוסיפים את קוביות תפו"א ומערבבים..
2
ממלאים את הכרוב והפלפלים..
3
הכנת הרוטב:.
4
בסיר שבישלנו את הבשר מחממים שמן ומוסיפים לו את העגבניות המגורדות ומבשלים על אש קטנה בערך 3-4 דקות, מוסיפים את הרסק העגבניות ואת התבלינים ומערבבים היטב. כאשר הכל רותח מכניסים את הכרוב הממולא והפלפלים מנמיכים את האש ומבשלים בערך 40-50 דקות עד שהכרוב מוכן..