לןגן

כרוב עם גמבה אדומה ממולא באורז ובשר טחון

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 17/03/2017 | 16:26
כרוב עם גמבה אדומה ממולא באורז ובשר טחון

תקציר המתכון: כרוב ממולא טעים במיוחד האורז מבושל עם קוביות תפו"א והמון ירק שנותן טעם מיוחד למילוי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

חומרים למילוי

חומרים לרוטב

אופן הכנה

  1. מחממים את השמן בסיר רחב, קוצצים את הבצל ומוסיפים לשמן ברגע שהבצל מזהיב מוסיפים את השום הקצוץ ואת הבשר הטחון ומטגנים מידי פעם מערבבים, כאשר הבשר מוכן מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים, מוסיפים את האורז המוכן מערבבים עד לאיחוד האורז יחד עם הבשר מוסיפים את כל הירק הקצוץ ומערבבים ולבסוף מוסיפים את קוביות תפו"א ומערבבים.

  2. ממלאים את הכרוב והפלפלים.

  3. הכנת הרוטב:

  4. בסיר שבישלנו את הבשר מחממים שמן ומוסיפים לו את העגבניות המגורדות ומבשלים על אש קטנה בערך 3-4 דקות, מוסיפים את הרסק העגבניות ואת התבלינים ומערבבים היטב. כאשר הכל רותח מכניסים את הכרוב הממולא והפלפלים מנמיכים את האש ומבשלים בערך 40-50 דקות עד שהכרוב מוכן.

  5. בתיאבון ובהצלחה רינה