ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
קילו +300 גרם בשר שמורכב
-
-
-
-
ואפשרי למי שאוהב להוסיף שומן כבש
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
מוסיפים צנוברים קלועים קליל לא שרופים
-
לאחר שהקערות מוכנות מאחדים את הקערות
אופן ההכנה
-
1
המשך הוראות הכנה : .
-
2
עושים לישה לתערובת מכסים למקרר לשעה .
-
3
מחממים תנור ל180 מעלות .
-
4
עכשיו שלב הלחם מרוקנים את הפנים של הלחם .
-
5
את התערובת מטגנים טוב טוב על המחבט עד שמשחים הבשר ממלאים את הלחם ולתנור ל20 דקות .
-
6
בתמונה ניתן לראות את הלחם איך הוא נראה לאחר המילוי .
-
7
בהצלחה ובתיאבון ❤️.
1
המשך הוראות הכנה : .
2
עושים לישה לתערובת מכסים למקרר לשעה .
3
מחממים תנור ל180 מעלות .
4
עכשיו שלב הלחם מרוקנים את הפנים של הלחם .
5
את התערובת מטגנים טוב טוב על המחבט עד שמשחים הבשר ממלאים את הלחם ולתנור ל20 דקות .
6
בתמונה ניתן לראות את הלחם איך הוא נראה לאחר המילוי .
7
בהצלחה ובתיאבון ❤️.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים