לןגן

לחם ממולא בשר

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 14/03/2017 | 17:35
לחם ממולא בשר

תקציר המתכון: לחם עם מילוי בשר ברמה גבוהה טעים ארוחה עשירת טעמים 👌❤

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

קילו +300 גרם בשר שמורכב

תבלינים

אופן הכנה

  1. המשך הוראות הכנה :

  2. עושים לישה לתערובת מכסים למקרר לשעה

  3. מחממים תנור ל180 מעלות

  4. עכשיו שלב הלחם מרוקנים את הפנים של הלחם

  5. את התערובת מטגנים טוב טוב על המחבט עד שמשחים הבשר ממלאים את הלחם ולתנור ל20 דקות

  6. בתמונה ניתן לראות את הלחם איך הוא נראה לאחר המילוי

  7. בהצלחה ובתיאבון ❤️