לחם ממולא בשר
מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 14/03/2017 | 17:35
תקציר המתכון:
לחם עם מילוי בשר ברמה גבוהה טעים ארוחה עשירת טעמים 👌❤
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
קילו +300 גרם בשר שמורכב
-
300 גרם כבש
-
500 גרם בקר
-
500 גרם סינטה
-
ואפשרי למי שאוהב להוסיף שומן כבש
-
בקערה שניה : קוצצים
-
צרור פיטרוזילה
-
צרור כוסברה
-
צרור נענע
-
6 בצלים ירוקים
-
בצל אחד בינוני
-
6 שיני שום
-
עירית
-
5 פטריות פורטובלו
-
10 פטריות שמפיניון
-
מוסיפים צנוברים קלועים קליל לא שרופים
-
לאחר שהקערות מוכנות מאחדים את הקערות
תבלינים
-
חצי כוס שמן זית
-
כף כמון
-
מלח לפי הרגש
-
פלפל לבן
-
אגוז מוסקט חצי כפית
-
כפית שטוחה כורכום
-
פלפל אנגלי
אופן הכנה
-
המשך הוראות הכנה :
-
עושים לישה לתערובת מכסים למקרר לשעה
-
מחממים תנור ל180 מעלות
-
עכשיו שלב הלחם מרוקנים את הפנים של הלחם
-
את התערובת מטגנים טוב טוב על המחבט עד שמשחים הבשר ממלאים את הלחם ולתנור ל20 דקות
-
בתמונה ניתן לראות את הלחם איך הוא נראה לאחר המילוי
-
בהצלחה ובתיאבון ❤️