ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
בקערה שמים קמח שמרים סוכר עירבוב קליל ומוסיפים שמנים ובהדרגה מים .
-
2
לשים לאיחוד החומרים ומוסיפים מלח .
-
3
תוך כדי לישה מרגישים אם חסר מים מוסיפים צריך בצק חלק ולכן בזהירות את המים .
-
4
שמים לתפיחה עד הכפלת הנפח לערך שעה , מחלקים את הבצק לכדורים בגודל כדור טניס 😅 נותנים מנוחה עשר דקות על משטח מקומח , מחממים את הסיר החשמלי עם המערוך משטחים את הכדורים תוך כדי פיזור קמח על צורת הפיתה שמים על הסיר אופים עד וכאשר הפיתה מתנפחת מתפוצצת והאויר יורד ונוצר צבע של פיתה .
-
5
בהצלחה ❤.
-
6
מצורף סירטון הכנה 🔥.
1
בקערה שמים קמח שמרים סוכר עירבוב קליל ומוסיפים שמנים ובהדרגה מים .
2
לשים לאיחוד החומרים ומוסיפים מלח .
3
תוך כדי לישה מרגישים אם חסר מים מוסיפים צריך בצק חלק ולכן בזהירות את המים .
4
שמים לתפיחה עד הכפלת הנפח לערך שעה , מחלקים את הבצק לכדורים בגודל כדור טניס 😅 נותנים מנוחה עשר דקות על משטח מקומח , מחממים את הסיר החשמלי עם המערוך משטחים את הכדורים תוך כדי פיזור קמח על צורת הפיתה שמים על הסיר אופים עד וכאשר הפיתה מתנפחת מתפוצצת והאויר יורד ונוצר צבע של פיתה .
5
בהצלחה ❤.
6
מצורף סירטון הכנה 🔥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים