ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהראשונות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
1 תפוח אדמה גדול מבושל ורך כמו לפירה
-
לקישוט - אגוזי מלך קצוצים גס, וריבת בצל
אופן ההכנה
-
1
להזהיב את 2 הבצלים. להוציא אותם מהמחבת. .
-
2
לטגן את כבדי העוף..
-
3
לרסק את כל המרכיבים: כבדי עוף, ביצים קשות, בצלים מוזהבים ותפוח אדמה. .
-
4
להוסיף לתערובת את השמן בו טיגנו את הבצלים והכבדים. לתבל במלח, פלפל, ואבקת מרק עוף..
-
5
לשפוך את התערובת לכלי הגשה. מעל לפזר את אגוזי המלך, ומעל לאגוזים מספר כפיות עם ריבת הבצל..
1
להזהיב את 2 הבצלים. להוציא אותם מהמחבת. .
2
לטגן את כבדי העוף..
3
לרסק את כל המרכיבים: כבדי עוף, ביצים קשות, בצלים מוזהבים ותפוח אדמה. .
4
להוסיף לתערובת את השמן בו טיגנו את הבצלים והכבדים. לתבל במלח, פלפל, ואבקת מרק עוף..
5
לשפוך את התערובת לכלי הגשה. מעל לפזר את אגוזי המלך, ומעל לאגוזים מספר כפיות עם ריבת הבצל..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים