לןגן

כבד קצוץ מקושט באגוזי מלך וריבת בצל

מאת: מירי גולני, פורסם: 06/02/2017 | 20:21
כבד קצוץ מקושט באגוזי מלך וריבת בצל

תקציר המתכון: את המתכון קיבלתי מדניאלה - חברתי האהובה

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להזהיב את 2 הבצלים. להוציא אותם מהמחבת.

  2. לטגן את כבדי העוף.

  3. לרסק את כל המרכיבים: כבדי עוף, ביצים קשות, בצלים מוזהבים ותפוח אדמה.

  4. להוסיף לתערובת את השמן בו טיגנו את הבצלים והכבדים. לתבל במלח, פלפל, ואבקת מרק עוף.

  5. לשפוך את התערובת לכלי הגשה. מעל לפזר את אגוזי המלך, ומעל לאגוזים מספר כפיות עם ריבת הבצל.