תקציר המתכון: את המתכון קיבלתי מדניאלה - חברתי האהובה
קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
להזהיב את 2 הבצלים. להוציא אותם מהמחבת.
לטגן את כבדי העוף.
לרסק את כל המרכיבים: כבדי עוף, ביצים קשות, בצלים מוזהבים ותפוח אדמה.
להוסיף לתערובת את השמן בו טיגנו את הבצלים והכבדים. לתבל במלח, פלפל, ואבקת מרק עוף.
לשפוך את התערובת לכלי הגשה. מעל לפזר את אגוזי המלך, ומעל לאגוזים מספר כפיות עם ריבת הבצל.