ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עד לריכוך.
-
2
לאחר שהתקררו מועכים בקערה.
-
3
מוסיפים 4 ביצים.
-
4
חזה עוף קצוץ( אפשר בלי והפשטידה תהיה פרווה).
-
5
מוסיפים את התבלינים והירק.
-
6
מערבבים הכל יחד לקבלת מרקם אחיד.
-
7
בסיר שיש או טפלון מרתיחים שמן .
-
8
שופכים את התערובת לסיר ומשטחים. .
-
9
מבשלים על אש נמוכה כ20 דק׳ עד 40 דק׳ עם מכסה.
-
10
בעזרת טרפד ניתן להציץ דרך הצדדים אם הפשטידה מוכנה לפי הצבע הזהוב.
-
11
בסיום מחכים שיתקרר והופכים לצלחת שטוחה גדולה .
-
12
בתיאבון .
1
מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עד לריכוך.
2
לאחר שהתקררו מועכים בקערה.
3
מוסיפים 4 ביצים.
4
חזה עוף קצוץ( אפשר בלי והפשטידה תהיה פרווה).
5
מוסיפים את התבלינים והירק.
6
מערבבים הכל יחד לקבלת מרקם אחיד.
7
בסיר שיש או טפלון מרתיחים שמן .
8
שופכים את התערובת לסיר ומשטחים. .
9
מבשלים על אש נמוכה כ20 דק׳ עד 40 דק׳ עם מכסה.
10
בעזרת טרפד ניתן להציץ דרך הצדדים אם הפשטידה מוכנה לפי הצבע הזהוב.
11
בסיום מחכים שיתקרר והופכים לצלחת שטוחה גדולה .
12
בתיאבון .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים