ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
מגוררים בפומפייה גסה - 2 גזרים , 1 קישוא גדול, קולרבי, 1 תפוח אדמה בינוני
-
שורש סלרי עם העלים, שורש פטרוזיליה עם העלים
-
-
-
מלח,1 כפית כורכום ופלפל שחור
-
אופן ההכנה
-
1
להזהיב בצל.להוסיף את הירקות המגוררים, לאדות כ-10 דקות. להוסיף את שיני השום ולהשגיח שהשום לא ישרף .
-
2
להוסיף את שורש הסלרי, הפטרוזיליה, התבלינים והכוסברה. לבשל כשעה .
-
3
להוסיף את הסולת ולהמשיך ולבשל כחצי שעה נוספת ולערבב כל הזמן, כדי שהסולת לא תדבק לתחתית הסיר .
-
4
לטעום ולשפר תיבול.
1
להזהיב בצל.להוסיף את הירקות המגוררים, לאדות כ-10 דקות. להוסיף את שיני השום ולהשגיח שהשום לא ישרף .
2
להוסיף את שורש הסלרי, הפטרוזיליה, התבלינים והכוסברה. לבשל כשעה .
3
להוסיף את הסולת ולהמשיך ולבשל כחצי שעה נוספת ולערבב כל הזמן, כדי שהסולת לא תדבק לתחתית הסיר .
4
לטעום ולשפר תיבול.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים