אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

14,626
צפיות

מרק גריסים ועדשים אדומות

המתכון של
מרק גריסים ועדשים אדומות

שילוב מנצח וטעים

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
  • 2 תפוח אדמה חתוכים לקוביות קטנות
  • 1 קישוא חתוך לקוביות קטנות
  • 1 כוס גריסי פנינה מושרים במים
  • 1 כוס עדשים כתומות מושרים במים
  • 1 שן שום קצוצה
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף מרק עוף
  • רבע כפית פלפל שחור
  • רבע כפית כמון
  • רבע צרור פטרוזךיה קצוצה דק דק
  • 1 כפית מרק בצל
אופן ההכנה
  • 1

    לקחת סיר לשים 4 כפות שמן ולטגן את הבצל והשום לאחר מכן לערבב ואז להוסיף את הגזר הקישוא התפוח אדמה ולערבב ואז להוסיף את העדשים והגריסי פנינה ולערבב ואז להוסיף 6 כוסות מים ולהרתיח ואז להנמיך ל30 דקות ואז להוסיף תבלינים והפורוזליה ולערבב ולבשל עוד 10 דקות..


1

לקחת סיר לשים 4 כפות שמן ולטגן את הבצל והשום לאחר מכן לערבב ואז להוסיף את הגזר הקישוא התפוח אדמה ולערבב ואז להוסיף את העדשים והגריסי פנינה ולערבב ואז להוסיף 6 כוסות מים ולהרתיח ואז להנמיך ל30 דקות ואז להוסיף תבלינים והפורוזליה ולערבב ולבשל עוד 10 דקות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים