מרק גריסים ועדשים אדומות
מאת: אורטל עמרם , פורסם: 20/12/2016 | 17:30
תקציר המתכון:
שילוב מנצח וטעים
קטגוריה: מרקים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 בצל גדול קצוץ
-
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
-
2 תפוח אדמה חתוכים לקוביות קטנות
-
1 קישוא חתוך לקוביות קטנות
-
1 כוס גריסי פנינה מושרים במים
-
1 כוס עדשים כתומות מושרים במים
-
1 שן שום קצוצה
-
1 כפית כורכום
-
1 כפית מלח
-
1 כף מרק עוף
-
רבע כפית פלפל שחור
-
רבע כפית כמון
-
רבע צרור פטרוזךיה קצוצה דק דק
-
1 כפית מרק בצל
אופן הכנה
-
לקחת סיר לשים 4 כפות שמן ולטגן את הבצל והשום לאחר מכן לערבב ואז להוסיף את הגזר הקישוא התפוח אדמה ולערבב ואז להוסיף את העדשים והגריסי פנינה ולערבב ואז להוסיף 6 כוסות מים ולהרתיח ואז להנמיך ל30 דקות ואז להוסיף תבלינים והפורוזליה ולערבב ולבשל עוד 10 דקות.