לןגן

מרק גריסים ועדשים אדומות

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 20/12/2016 | 17:30
מרק גריסים ועדשים אדומות

תקציר המתכון: שילוב מנצח וטעים

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקחת סיר לשים 4 כפות שמן ולטגן את הבצל והשום לאחר מכן לערבב ואז להוסיף את הגזר הקישוא התפוח אדמה ולערבב ואז להוסיף את העדשים והגריסי פנינה ולערבב ואז להוסיף 6 כוסות מים ולהרתיח ואז להנמיך ל30 דקות ואז להוסיף תבלינים והפורוזליה ולערבב ולבשל עוד 10 דקות.