אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

2,919
צפיות

עלי גפן ממולאים

המתכון של
עלי גפן ממולאים

טעים ושווה את המאמץ

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקשה
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קשה
מרכיבים
  • עלי גפן
  • כרוב ירוק
  • אורז עגול
  • בצלים
אופן ההכנה
  • 1

    לשים כרוב + בצק במיקרוגל 10 דקות לריכוך..


  • 2

    לאחר מכן לשטוף במים ולסנן.


  • 3

    עלי גפן - לשפוך עליהם מים חמים.


  • 4

    מילוי:.


  • 5

    1/2 ק"ג אורז עגול.


  • 6

    שמן.


  • 7

    פפריק.


  • 8

    1 כף אבקת עמבה.


  • 9

    מלח.


  • 10

    מלח לימון.


  • 11

    פטרוזיליה יבשה.


  • 12

    פלפל שחור.


  • 13

    3 שיני שום כתושות.


  • 14

    1 כף גדושה רסק עגבניות.


  • 15

    לערבב הכל היטב ולמלא את העלים..


  • 16

    רוטב:.


  • 17

    1 כף מלאה רסק.


  • 18

    מעט סוכר.


  • 19

    מלח.


  • 20

    מלח לימון.


  • 21

    מעל פפריקה.


  • 22

    מעט שמן.


  • 23

    1/2 מרגרינה.


  • 24

    מים חמים.


  • 25

    לערבב הכל היטב ולשפוך. הרוטב צריך להיות בגובה של העלים..


  • 26

    להרתיח על אש גבוהה 5 דקות ולהעביר לאש נמוכה כשעה וחצי..


1

לשים כרוב + בצק במיקרוגל 10 דקות לריכוך..


2

לאחר מכן לשטוף במים ולסנן.


3

עלי גפן - לשפוך עליהם מים חמים.


4

מילוי:.


5

1/2 ק"ג אורז עגול.


6

שמן.


7

פפריק.


8

1 כף אבקת עמבה.


9

מלח.


10

מלח לימון.


11

פטרוזיליה יבשה.


12

פלפל שחור.


13

3 שיני שום כתושות.


14

1 כף גדושה רסק עגבניות.


15

לערבב הכל היטב ולמלא את העלים..


16

רוטב:.


17

1 כף מלאה רסק.


18

מעט סוכר.


19

מלח.


20

מלח לימון.


21

מעל פפריקה.


22

מעט שמן.


23

1/2 מרגרינה.


24

מים חמים.


25

לערבב הכל היטב ולשפוך. הרוטב צריך להיות בגובה של העלים..


26

להרתיח על אש גבוהה 5 דקות ולהעביר לאש נמוכה כשעה וחצי..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים