לןגן

עלי גפן ממולאים

מאת: שושי מזרחי, פורסם: 07/12/2016 | 15:06
עלי גפן ממולאים

תקציר המתכון: טעים ושווה את המאמץ

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים כרוב + בצק במיקרוגל 10 דקות לריכוך.

  2. לאחר מכן לשטוף במים ולסנן

  3. עלי גפן - לשפוך עליהם מים חמים

  4. מילוי:

  5. 1/2 ק"ג אורז עגול

  6. שמן

  7. פפריק

  8. 1 כף אבקת עמבה

  9. מלח

  10. מלח לימון

  11. פטרוזיליה יבשה

  12. פלפל שחור

  13. 3 שיני שום כתושות

  14. 1 כף גדושה רסק עגבניות

  15. לערבב הכל היטב ולמלא את העלים.

  16. רוטב:

  17. 1 כף מלאה רסק

  18. מעט סוכר

  19. מלח

  20. מלח לימון

  21. מעל פפריקה

  22. מעט שמן

  23. 1/2 מרגרינה

  24. מים חמים

  25. לערבב הכל היטב ולשפוך. הרוטב צריך להיות בגובה של העלים.

  26. להרתיח על אש גבוהה 5 דקות ולהעביר לאש נמוכה כשעה וחצי.