תקציר המתכון: טעים ושווה את המאמץ
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קשה
לשים כרוב + בצק במיקרוגל 10 דקות לריכוך.
לאחר מכן לשטוף במים ולסנן
עלי גפן - לשפוך עליהם מים חמים
מילוי:
1/2 ק"ג אורז עגול
שמן
פפריק
1 כף אבקת עמבה
מלח
מלח לימון
פטרוזיליה יבשה
פלפל שחור
3 שיני שום כתושות
1 כף גדושה רסק עגבניות
לערבב הכל היטב ולמלא את העלים.
רוטב:
1 כף מלאה רסק
מעט סוכר
מלח
מלח לימון
מעל פפריקה
מעט שמן
1/2 מרגרינה
מים חמים
לערבב הכל היטב ולשפוך. הרוטב צריך להיות בגובה של העלים.
להרתיח על אש גבוהה 5 דקות ולהעביר לאש נמוכה כשעה וחצי.