ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
להכין בצק רק ונעים. לתת לו לנוח כחצי שעה..
-
2
לרדד את הבצק לא דק מדי. לקרוץ עיגולים ועם עיגול קטן יותר לקרוץ עיגול נוסף באמצע..
-
3
לטגן את העוגיות בשמן עמוק.
-
4
סירופ לטבול את העוגיות:.
-
5
1 כוס סוכר.
-
6
3/4 כוס מים.
-
7
1 כף מיץ לימון.
-
8
להרתיח על הגז את החומרים לרוטב מספר דקות..
-
9
לטבול כל עוגיה ברוטב ואז לטבול מיד בקוקוס..
1
להכין בצק רק ונעים. לתת לו לנוח כחצי שעה..
2
לרדד את הבצק לא דק מדי. לקרוץ עיגולים ועם עיגול קטן יותר לקרוץ עיגול נוסף באמצע..
3
לטגן את העוגיות בשמן עמוק.
4
סירופ לטבול את העוגיות:.
5
1 כוס סוכר.
6
3/4 כוס מים.
7
1 כף מיץ לימון.
8
להרתיח על הגז את החומרים לרוטב מספר דקות..
9
לטבול כל עוגיה ברוטב ואז לטבול מיד בקוקוס..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים