ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
מילוי בשר:.
-
2
לטגן 2 בצלים קצוצים.
-
3
לטגן 1/2 ק"ג בשר ולהוסיף תבלינים: מלח, פלפל, תבלין לקציצות..
-
4
להפשיר את הבצק פילאס.
-
5
לחלק את כל הבצק ל-3 . כל חצי לחלק ל- 2..
-
6
על חלק אחד למלא בשר לגלגל כמו רולדה ולהניח על התבנית בצורת שבלול. כך לעשות עם שאר החלקים..
-
7
למרוח מעל ביצה ולפזר שומשום ופרג..
-
8
לאפות בחום של 180 מעלות כ-25 דקות..
1
מילוי בשר:.
2
לטגן 2 בצלים קצוצים.
3
לטגן 1/2 ק"ג בשר ולהוסיף תבלינים: מלח, פלפל, תבלין לקציצות..
4
להפשיר את הבצק פילאס.
5
לחלק את כל הבצק ל-3 . כל חצי לחלק ל- 2..
6
על חלק אחד למלא בשר לגלגל כמו רולדה ולהניח על התבנית בצורת שבלול. כך לעשות עם שאר החלקים..
7
למרוח מעל ביצה ולפזר שומשום ופרג..
8
לאפות בחום של 180 מעלות כ-25 דקות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים