לןגן

שבלול מבצק פילאס ממולא בשר

מאת: שושי מזרחי, פורסם: 05/12/2016 | 15:22
שבלול מבצק פילאס ממולא בשר

תקציר המתכון: יפה וטעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מילוי בשר:

  2. לטגן 2 בצלים קצוצים

  3. לטגן 1/2 ק"ג בשר ולהוסיף תבלינים: מלח, פלפל, תבלין לקציצות.

  4. להפשיר את הבצק פילאס

  5. לחלק את כל הבצק ל-3 . כל חצי לחלק ל- 2.

  6. על חלק אחד למלא בשר לגלגל כמו רולדה ולהניח על התבנית בצורת שבלול. כך לעשות עם שאר החלקים.

  7. למרוח מעל ביצה ולפזר שומשום ופרג.

  8. לאפות בחום של 180 מעלות כ-25 דקות.