אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

139,076
צפיות

מגולגלות תמרים

המתכון של
מגולגלות תמרים

מגולגלות תמרים נמסות ופריכות

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קילו קמח.
  • 1/4 כוס סוכר.
  • 2 סוכר וניל.
  • 2 אבקת אפיה.
  • 3/4 כוס שמן
  • 400 גרם חמאה או מחמאה.
  • כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי
  • למילוי.
  • ממרח תמרים.
  • קינמון
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש את כל המצרכים ביד את המיץ תפוזים להוסיף לאט לבצק רך ונוח ..יתכן יותר מיץ תפוזים.


  • 2

    החמאה צריכה להיות רכה..


  • 3

    לתת מנוחה של 20 דקות...


  • 4

    לחלק לכדורים אני חילקתי ל7...


  • 5

    לרדד למלבן למרוח תמרים וקצת קינמון ..


  • 6

    לגלגל לרולדה לעשות סימונים עם הסכין לא עד הסוף ...


  • 7

    180 מעלות תנור שחומם מראש רבע שעה גג 20 דקות...


  • 8

    אם רוצים צורה של הסהרון אז לחלק את הבצק לכדורים קטנים למרוח בקצה את הממרח לסגור מעליו וביתר הבצק לעשות רצועות ולגלגל לסהרון.


  • 9

    טיפ..


  • 10

    הכוס היא כוס מידה..


  • 11

    הסוד לעוגיה נימוחה לא לאפות הרבה ..אין צורך להזהיב...


  • 12

    גם אם נדמה לכם שהעוגיה לא אפויה מחוץ לתנור היא מקבלת מרקם פריך...


1

ללוש את כל המצרכים ביד את המיץ תפוזים להוסיף לאט לבצק רך ונוח ..יתכן יותר מיץ תפוזים.


2

החמאה צריכה להיות רכה..


3

לתת מנוחה של 20 דקות...


4

לחלק לכדורים אני חילקתי ל7...


5

לרדד למלבן למרוח תמרים וקצת קינמון ..


6

לגלגל לרולדה לעשות סימונים עם הסכין לא עד הסוף ...


7

180 מעלות תנור שחומם מראש רבע שעה גג 20 דקות...


8

אם רוצים צורה של הסהרון אז לחלק את הבצק לכדורים קטנים למרוח בקצה את הממרח לסגור מעליו וביתר הבצק לעשות רצועות ולגלגל לסהרון.


9

טיפ..


10

הכוס היא כוס מידה..


11

הסוד לעוגיה נימוחה לא לאפות הרבה ..אין צורך להזהיב...


12

גם אם נדמה לכם שהעוגיה לא אפויה מחוץ לתנור היא מקבלת מרקם פריך...


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים