ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
ללוש את כל המצרכים ביד את המיץ תפוזים להוסיף לאט לבצק רך ונוח ..יתכן יותר מיץ תפוזים.
-
2
החמאה צריכה להיות רכה..
-
3
לתת מנוחה של 20 דקות...
-
4
לחלק לכדורים אני חילקתי ל7...
-
5
לרדד למלבן למרוח תמרים וקצת קינמון ..
-
6
לגלגל לרולדה לעשות סימונים עם הסכין לא עד הסוף ...
-
7
180 מעלות תנור שחומם מראש רבע שעה גג 20 דקות...
-
8
אם רוצים צורה של הסהרון אז לחלק את הבצק לכדורים קטנים למרוח בקצה את הממרח לסגור מעליו וביתר הבצק לעשות רצועות ולגלגל לסהרון.
-
9
טיפ..
-
10
הכוס היא כוס מידה..
-
11
הסוד לעוגיה נימוחה לא לאפות הרבה ..אין צורך להזהיב...
-
12
גם אם נדמה לכם שהעוגיה לא אפויה מחוץ לתנור היא מקבלת מרקם פריך...
1
ללוש את כל המצרכים ביד את המיץ תפוזים להוסיף לאט לבצק רך ונוח ..יתכן יותר מיץ תפוזים.
2
החמאה צריכה להיות רכה..
3
לתת מנוחה של 20 דקות...
4
לחלק לכדורים אני חילקתי ל7...
5
לרדד למלבן למרוח תמרים וקצת קינמון ..
6
לגלגל לרולדה לעשות סימונים עם הסכין לא עד הסוף ...
7
180 מעלות תנור שחומם מראש רבע שעה גג 20 דקות...
8
אם רוצים צורה של הסהרון אז לחלק את הבצק לכדורים קטנים למרוח בקצה את הממרח לסגור מעליו וביתר הבצק לעשות רצועות ולגלגל לסהרון.
9
טיפ..
10
הכוס היא כוס מידה..
11
הסוד לעוגיה נימוחה לא לאפות הרבה ..אין צורך להזהיב...
12
גם אם נדמה לכם שהעוגיה לא אפויה מחוץ לתנור היא מקבלת מרקם פריך...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים